Lista wszystkich zatwierdzonych zakładów posiadających uprawnienia eksportowe na rynek Chińskiej Republiki Ludowej prowadzona jest przez GACC i publikowana w linku: https://ciferquery.singlewindow.cn
W przedmiotowym rejestrze zawarte są podstawowe informacje o zakładach, m.in. chiński numer rejestracyjny oraz data ważności rejestracji.
W celu wyszukania w rejestrze GACC listy polskich zakładów zarejestrowanych w systemie CIFER Single Window, należy w pozycji „COUNTRY (REGION)” wpisać skrót „POL”. Następnie należy wpisać w pozycji „CATEGORY” odpowiednio:
Wybór kategorii zakładów należy zatwierdzić przyciskiem „查询” (ze znakiem lupy).
W celu wyszukania w rejestrze GACC danych konkretnego zakładu, należy wpisać jego weterynaryjny numer identyfikacyjny w pozycji „OVERSEAS REG. NO” i zatwierdzić wybór przyciskiem „查询” (ze znakiem lupy).
kategoria: Chiny - wymagania weterynaryjne [90]
Format |
Nazwa pliku |
Data publikacji |
Rozmiar |
Pobierz |
zip |
Protokół dla dzikich produktów wodnych
ilość pobrań: 66
|
2024-07-15 08:38 |
1.07MB |
Protokół dla dzikich produktów wodnych 1.07MB
|
zip |
Procedura rejestracji zagranicznych przedsiębiorstw zainteresowanych eksportem produktów mlecznych oraz produktów rybołówstwa do Chińskiej Republiki Ludowej (ChRL)
ilość pobrań: 724
|
2024-07-17 10:16 |
4.72MB |
Procedura rejestracji zagranicznych przedsiębiorstw zainteresowanych eksportem produktów mlecznych oraz produktów rybołówstwa do Chińskiej Republiki Ludowej (ChRL) 4.72MB
|
zip |
Protokół dla wołowiny
ilość pobrań: 468
|
2023-07-26 09:03 |
27.02MB |
Protokół dla wołowiny 27.02MB
|
zip |
GB 2763-2021 Najwyższe dopuszczalne poziomy pestycydów w żywności
ilość pobrań: 241
|
2023-05-08 08:37 |
9.36MB |
GB 2763-2021 Najwyższe dopuszczalne poziomy pestycydów w żywności 9.36MB
|
zip |
GB 2762-2022 Najwyższe dopuszczalne poziomy zanieczyszczeń w żywności
ilość pobrań: 325
|
2023-05-08 08:00 |
1.04MB |
GB 2762-2022 Najwyższe dopuszczalne poziomy zanieczyszczeń w żywności 1.04MB
|
zip |
GB 10767-2021 Preparaty dla małych dzieci
ilość pobrań: 157
|
2023-03-20 11:56 |
1.85MB |
GB 10767-2021 Preparaty dla małych dzieci 1.85MB
|
zip |
GB 10766-2021 Preparaty dla starszych niemowląt
ilość pobrań: 168
|
2023-03-20 11:57 |
2.91MB |
GB 10766-2021 Preparaty dla starszych niemowląt 2.91MB
|
zip |
GB 10765-2021 Preparaty dla niemowląt
ilość pobrań: 165
|
2023-03-20 11:57 |
3MB |
GB 10765-2021 Preparaty dla niemowląt 3MB
|
zip |
GB 5749-2022 Normy sanitarne dotyczące wody pitnej
ilość pobrań: 319
|
2023-03-20 11:23 |
4.01MB |
GB 5749-2022 Normy sanitarne dotyczące wody pitnej 4.01MB
|
pdf |
Lista szczepów bakterii, które mogą być stosowane w żywności (Nadzór Urzędu Zdrowia [2010] nr 65)
ilość pobrań: 416
|
2023-01-04 16:15 |
242.81KB |
Lista szczepów bakterii, które mogą być stosowane w żywności (Nadzór Urzędu Zdrowia [2010] nr 65) 242.81KB
|
zip |
NY/T 939-2016 Identyfikacja mleka rekonstytuowanego w mleku pasteryzowanym i UHT
ilość pobrań: 184
|
2023-01-04 16:13 |
2.54MB |
NY/T 939-2016 Identyfikacja mleka rekonstytuowanego w mleku pasteryzowanym i UHT 2.54MB
|
zip |
GB 13102-2022 Skoncentrowane produkty mleczne
ilość pobrań: 164
|
2023-01-04 15:55 |
291.48KB |
GB 13102-2022 Skoncentrowane produkty mleczne 291.48KB
|
zip |
GB 14880-2012 Stosowanie środków wzbogacających żywność
ilość pobrań: 173
|
2022-12-07 11:48 |
0.98MB |
GB 14880-2012 Stosowanie środków wzbogacających żywność 0.98MB
|
zip |
GB 25192-2022 Sery przetworzone i produkty serowe
ilość pobrań: 193
|
2022-12-06 08:56 |
856.78KB |
GB 25192-2022 Sery przetworzone i produkty serowe 856.78KB
|
zip |
GB 19646-2010 Śmietana, masło i bezwodny tłuszcz mleczny
ilość pobrań: 166
|
2022-12-06 08:55 |
237.43KB |
GB 19646-2010 Śmietana, masło i bezwodny tłuszcz mleczny 237.43KB
|
zip |
GB 19644-2010 Mleko w proszku
ilość pobrań: 243
|
2022-12-06 08:53 |
184.4KB |
GB 19644-2010 Mleko w proszku 184.4KB
|
zip |
GB 11674-2010 Serwatka w proszku i białko serwatkowe w proszku
ilość pobrań: 269
|
2022-12-06 08:51 |
162.45KB |
GB 11674-2010 Serwatka w proszku i białko serwatkowe w proszku 162.45KB
|
zip |
GB 5420-2021 Sery
ilość pobrań: 189
|
2022-12-06 08:50 |
393.56KB |
GB 5420-2021 Sery 393.56KB
|
zip |
GB 4789.26-2013 Badanie mikrobiologiczne żywności - Badanie sterylności komercyjnej
ilość pobrań: 282
|
2022-12-06 08:49 |
753.79KB |
GB 4789.26-2013 Badanie mikrobiologiczne żywności - Badanie sterylności komercyjnej 753.79KB
|
pdf |
Zarządzenie nr 77 z 2005 r. - Środki dotyczące ponownej kontroli towarów importowanych i eksportowanych
ilość pobrań: 313
|
2022-12-06 09:13 |
56.42KB |
Zarządzenie nr 77 z 2005 r. - Środki dotyczące ponownej kontroli towarów importowanych i eksportowanych 56.42KB
|
pdf |
Zarządzenie nr 49 z 2006 r. - Ustawa ChRL w sprawie jakości i bezpieczeństwa produktów rolnych
ilość pobrań: 431
|
2022-12-06 09:11 |
85.13KB |
Zarządzenie nr 49 z 2006 r. - Ustawa ChRL w sprawie jakości i bezpieczeństwa produktów rolnych 85.13KB
|
pdf |
Środki dotyczące gospodarki pszczelarskiej (próbne)
ilość pobrań: 426
|
2022-12-06 08:58 |
65.92KB |
Środki dotyczące gospodarki pszczelarskiej (próbne) 65.92KB
|
pdf |
Przepisy dotyczące administrowania lekami weterynaryjnymi
ilość pobrań: 625
|
2022-12-06 08:59 |
139.11KB |
Przepisy dotyczące administrowania lekami weterynaryjnymi 139.11KB
|
pdf |
Ogłoszenie nr 55 z 2012 r. w sprawie opublikowania przepisów administracyjnych dotyczących zgłaszania importerów i eksporterów importowanych produktów spożywczych oraz przepisów administracyjnych w sprawie rejestracji importu i wprowadzania do obrotu produktów spożywczych
ilość pobrań: 417
|
2022-12-06 09:08 |
103.71KB |
Ogłoszenie nr 55 z 2012 r. w sprawie opublikowania przepisów administracyjnych dotyczących zgłaszania importerów i eksporterów importowanych produktów spożywczych oraz przepisów administracyjnych w sprawie rejestracji importu i wprowadzania do obrotu produktów spożywczych 103.71KB
|
pdf |
GB 14963-2011 Miód
ilość pobrań: 730
|
2022-12-06 09:00 |
118.54KB |
GB 14963-2011 Miód 118.54KB
|
zip |
Dokumenty do rejestracji zakładów sektora pszczelarskiego w systemie CIFER
ilość pobrań: 200
|
2022-12-06 09:00 |
100.79KB |
Dokumenty do rejestracji zakładów sektora pszczelarskiego w systemie CIFER 100.79KB
|
pdf |
Dekret nr 503 z 2007 r. - Przepisy szczególne Rady Państwowej w sprawie wzmocnienia nadzoru i kontroli żywności i innych produktów
ilość pobrań: 385
|
2022-12-06 09:05 |
86.18KB |
Dekret nr 503 z 2007 r. - Przepisy szczególne Rady Państwowej w sprawie wzmocnienia nadzoru i kontroli żywności i innych produktów 86.18KB
|
pdf |
Ogłoszenie nr 149 z 2012 r. o katalogu odmian surowców spożywczych przeznaczonych na eksport
ilość pobrań: 375
|
2022-12-06 09:03 |
18.45KB |
Ogłoszenie nr 149 z 2012 r. o katalogu odmian surowców spożywczych przeznaczonych na eksport 18.45KB
|
zip |
Ustawa Chińskiej Republiki Ludowej o bezpieczeństwie żywności (zmiana z 2021 r.)
ilość pobrań: 389
|
2022-10-28 14:40 |
1.38MB |
Ustawa Chińskiej Republiki Ludowej o bezpieczeństwie żywności (zmiana z 2021 r.) 1.38MB
|
zip |
GB 2761-2017 Najwyższe dopuszczalne poziomy mykotoksyn w żywności
ilość pobrań: 331
|
2022-09-20 18:11 |
1.1MB |
GB 2761-2017 Najwyższe dopuszczalne poziomy mykotoksyn w żywności 1.1MB
|
zip |
GB 20941-2016 Praktyka higieniczna stosowana przy produktach wodnych
ilość pobrań: 222
|
2022-09-20 12:46 |
755.79KB |
GB 20941-2016 Praktyka higieniczna stosowana przy produktach wodnych 755.79KB
|
zip |
GB 10136-2015 Produkty wodne pochodzenia zwierzęcego
ilość pobrań: 239
|
2022-09-15 12:52 |
606KB |
GB 10136-2015 Produkty wodne pochodzenia zwierzęcego 606KB
|
zip |
GB 2733-2015 Świeże, mrożone produkty wodne pochodzenia zwierzęcego
ilość pobrań: 176
|
2022-09-14 12:58 |
711.33KB |
GB 2733-2015 Świeże, mrożone produkty wodne pochodzenia zwierzęcego 711.33KB
|
zip |
GB 10133-2014 Przyprawy z produktów wodnych
ilość pobrań: 185
|
2022-09-14 12:54 |
776.88KB |
GB 10133-2014 Przyprawy z produktów wodnych 776.88KB
|
zip |
GB 19643-2016 Algi i produkty z alg
ilość pobrań: 173
|
2022-09-14 12:51 |
525.66KB |
GB 19643-2016 Algi i produkty z alg 525.66KB
|
zip |
GB 31602-2015 Suszone strzykwy
ilość pobrań: 178
|
2022-09-14 12:47 |
663.16KB |
GB 31602-2015 Suszone strzykwy 663.16KB
|
zip |
GB 29921-2021 Limity mikroorganizmów patogennych w pakowanej żywności
ilość pobrań: 354
|
2022-09-14 12:42 |
854.14KB |
GB 29921-2021 Limity mikroorganizmów patogennych w pakowanej żywności 854.14KB
|
zip |
Przepisy dotyczące wdrażania ustawy o bezpieczeństwie żywności Chińskiej Republiki Ludowej
ilość pobrań: 324
|
2022-09-14 12:35 |
612.78KB |
Przepisy dotyczące wdrażania ustawy o bezpieczeństwie żywności Chińskiej Republiki Ludowej 612.78KB
|
zip |
Szczegółowe zasady zatwierdzania i badania produkcji mleka modyfikowanego w proszku dla niemowląt i młodszych dzieci
ilość pobrań: 107
|
2022-09-08 12:45 |
712.9KB |
Szczegółowe zasady zatwierdzania i badania produkcji mleka modyfikowanego w proszku dla niemowląt i młodszych dzieci 712.9KB
|
zip |
GB 2762-2017 Najwyższe dopuszczalne poziomy zanieczyszczeń w żywności
ilość pobrań: 409
|
2022-08-31 11:13 |
909.71KB |
GB 2762-2017 Najwyższe dopuszczalne poziomy zanieczyszczeń w żywności 909.71KB
|
7z |
Instrukcja obsługi systemu CIFER Single Window
ilość pobrań: 925
|
2022-08-31 11:08 |
3.77MB |
Instrukcja obsługi systemu CIFER Single Window 3.77MB
|
zip |
GB 14881-2013 Ogólna praktyka higieniczna w produkcji żywności
ilość pobrań: 527
|
2022-08-26 13:29 |
435.64KB |
GB 14881-2013 Ogólna praktyka higieniczna w produkcji żywności 435.64KB
|
pdf |
GB 25596-2010_Ogólne wytyczne dotyczące preparatów spożywczych do specjalnych celów medycznych dla niemowląt (FSMP)
ilość pobrań: 357
|
2022-08-24 12:55 |
352.68KB |
GB 25596-2010_Ogólne wytyczne dotyczące preparatów spożywczych do specjalnych celów medycznych dla niemowląt (FSMP) 352.68KB
|
docx |
Zarządzenie GACC nr 249: „Zasady zarządzania bezpieczeństwem importu i eksportu żywności Chińskiej Republiki Ludowej”
ilość pobrań: 1140
|
2021-11-22 15:11 |
34.08KB |
Zarządzenie GACC nr 249: „Zasady zarządzania bezpieczeństwem importu i eksportu żywności Chińskiej Republiki Ludowej” 34.08KB
|
docx |
Zarządzenie GACC nr 248: „Zarządzenie Chińskiej Republiki Ludowej w sprawie zasad rejestracji zagranicznych przedsiębiorstw produkcyjnych żywności importowanej oraz zarządzania tymże”
ilość pobrań: 1254
|
2021-11-22 15:10 |
21.63KB |
Zarządzenie GACC nr 248: „Zarządzenie Chińskiej Republiki Ludowej w sprawie zasad rejestracji zagranicznych przedsiębiorstw produkcyjnych żywności importowanej oraz zarządzania tymże” 21.63KB
|
pdf |
Rozporządzenie Ministerstwa Rolnictwa Chińskiej Republiki Ludowej nr 250 z dnia 27 grudnia 2019 r. w sprawie listy leków i innych substancji zabronionych do stosowania u zwierząt (tłumaczenie wykonane przez Polską Izbę Mleka w ramach zadania „Tłumaczenia na potrzeby branży mleczarskiej” sfinansowanego z Funduszu Promocji Mleka)
ilość pobrań: 507
|
2020-12-22 09:59 |
233.79KB |
Rozporządzenie Ministerstwa Rolnictwa Chińskiej Republiki Ludowej nr 250 z dnia 27 grudnia 2019 r. w sprawie listy leków i innych substancji zabronionych do stosowania u zwierząt (tłumaczenie wykonane przez Polską Izbę Mleka w ramach zadania „Tłumaczenia na potrzeby branży mleczarskiej” sfinansowanego z Funduszu Promocji Mleka) 233.79KB
|
pdf |
Tymczasowa norma dla permeatu mlecznego w proszku
ilość pobrań: 1650
|
2020-06-08 13:29 |
168.08KB |
Tymczasowa norma dla permeatu mlecznego w proszku 168.08KB
|
zip |
GB/T 27341-2009 HACCP - Ogólne wymagania dla zakładów przetwórstwa spożywczego
ilość pobrań: 2090
|
2022-08-26 13:39 |
743.3KB |
GB/T 27341-2009 HACCP - Ogólne wymagania dla zakładów przetwórstwa spożywczego 743.3KB
|
docx |
GB 12694-2016 Standardy higieny w odniesieniu do uboju i przetwórstwa bydła, trzody chlewnej i drobiu
ilość pobrań: 1969
|
2022-08-26 14:32 |
28.82KB |
GB 12694-2016 Standardy higieny w odniesieniu do uboju i przetwórstwa bydła, trzody chlewnej i drobiu 28.82KB
|
pdf |
Dokument samokontroli EN
ilość pobrań: 1655
|
2019-09-11 12:43 |
365.87KB |
Dokument samokontroli EN 365.87KB
|
pdf |
Dokument samokontroli PL
ilość pobrań: 1560
|
2019-09-11 12:42 |
402.69KB |
Dokument samokontroli PL 402.69KB
|
pdf |
Chiński protokół drobiowy en
ilość pobrań: 1950
|
2018-07-20 14:52 |
5.37MB |
Chiński protokół drobiowy en 5.37MB
|
pdf |
Zasady prowadzenia inspekcji i kwarantanny importowanych produktów mięsnych
ilość pobrań: 1156
|
2017-05-22 11:48 |
82.18KB |
Zasady prowadzenia inspekcji i kwarantanny importowanych produktów mięsnych 82.18KB
|
pdf |
Ustawa ChRL o inspekcji produktów importowanych i eksportowanych
ilość pobrań: 845
|
2017-05-22 11:47 |
69.76KB |
Ustawa ChRL o inspekcji produktów importowanych i eksportowanych 69.76KB
|
pdf |
Ustawa ChRL o inspekcji i kwarantannie importowanych i eksportowanych zwierząt i roślin
ilość pobrań: 817
|
2017-05-22 11:46 |
101.14KB |
Ustawa ChRL o inspekcji i kwarantannie importowanych i eksportowanych zwierząt i roślin 101.14KB
|
pdf |
Szczegółowe przepisy dotyczące zarządzania słabymi wynikami towarów importowanych
ilość pobrań: 630
|
2017-05-22 11:45 |
136.14KB |
Szczegółowe przepisy dotyczące zarządzania słabymi wynikami towarów importowanych 136.14KB
|
pdf |
Środek administracyjny - zakres kontroli kwarantanny - nadzoru nad importem - eksp przetw mlecz
ilość pobrań: 1180
|
2017-05-22 11:42 |
473.74KB |
Środek administracyjny - zakres kontroli kwarantanny - nadzoru nad importem - eksp przetw mlecz 473.74KB
|
rtf |
Schemat procedury zatwierdzania zakładu zainteresowanego wysyłką mięsa drobiowego lub wieprzowego i ich produktów na rynek chiński
ilość pobrań: 1417
|
2017-05-22 11:40 |
9.46KB |
Schemat procedury zatwierdzania zakładu zainteresowanego wysyłką mięsa drobiowego lub wieprzowego i ich produktów na rynek chiński 9.46KB
|
pdf |
Rozporządzenie w sprawie rejestracji obcych zakładów zamierzających eksportować produkty spożywcze do Chin
ilość pobrań: 1145
|
2017-05-22 11:36 |
62.11KB |
Rozporządzenie w sprawie rejestracji obcych zakładów zamierzających eksportować produkty spożywcze do Chin 62.11KB
|
pdf |
Protokół mleko ostateczny pl
ilość pobrań: 1226
|
2017-05-22 11:35 |
403.02KB |
Protokół mleko ostateczny pl 403.02KB
|
pdf |
Procedura - łapy PL-EN 18.04.2013
ilość pobrań: 1607
|
2017-05-22 11:32 |
1.45MB |
Procedura - łapy PL-EN 18.04.2013 1.45MB
|
pdf |
Procedura - lotki PL-EN 18.04.2013
ilość pobrań: 1006
|
2017-05-22 11:31 |
1.47MB |
Procedura - lotki PL-EN 18.04.2013 1.47MB
|
pdf |
Ogłoszenie - sprawa wdrożenia środ nadzoru - zarzadz kontr - kwarantanny import - eksport przetw mlecz
ilość pobrań: 826
|
2017-05-22 11:43 |
256.76KB |
Ogłoszenie - sprawa wdrożenia środ nadzoru - zarzadz kontr - kwarantanny import - eksport przetw mlecz 256.76KB
|
zip |
GB 14882-94 Stężenia graniczne substancji promieniotwórczych w żywności
ilość pobrań: 967
|
2022-08-26 13:57 |
451.72KB |
GB 14882-94 Stężenia graniczne substancji promieniotwórczych w żywności 451.72KB
|
pdf |
Metoda prowadzenia kontroli jakości i kwarantanny wwozu i wywozu produktów mięsnych - CNCA
ilość pobrań: 996
|
2017-05-22 11:25 |
83.02KB |
Metoda prowadzenia kontroli jakości i kwarantanny wwozu i wywozu produktów mięsnych - CNCA 83.02KB
|
pdf |
GB12693-2010 - dobra praktyka produkcyjna produktów mlecznych
ilość pobrań: 2507
|
2017-05-22 11:22 |
147.32KB |
GB12693-2010 - dobra praktyka produkcyjna produktów mlecznych 147.32KB
|
pdf |
GB 23790-2010 Dobra Praktyka Produkcyjna dla Preparatów Mlecznych w Proszku Przeznaczonych dla Niemowląt i Małych Dzieci
ilość pobrań: 1715
|
2017-05-22 11:21 |
246.62KB |
GB 23790-2010 Dobra Praktyka Produkcyjna dla Preparatów Mlecznych w Proszku Przeznaczonych dla Niemowląt i Małych Dzieci 246.62KB
|
pdf |
GB31650-2019 - Dopuszczalne poziomy pozostałości leków (tłumaczenie wykonane przez Polską Izbę Mleka w ramach zadania „Tłumaczenia na potrzeby branży mleczarskiej” sfinansowanego z Funduszu Promocji Mleka)
ilość pobrań: 4695
|
2020-12-22 09:55 |
1.17MB |
GB31650-2019 - Dopuszczalne poziomy pozostałości leków (tłumaczenie wykonane przez Polską Izbę Mleka w ramach zadania „Tłumaczenia na potrzeby branży mleczarskiej” sfinansowanego z Funduszu Promocji Mleka) 1.17MB
|
pdf |
Chiński protokół wieprzowina pl
ilość pobrań: 1023
|
2017-05-22 11:17 |
1.51MB |
Chiński protokół wieprzowina pl 1.51MB
|
pdf |
Chiński protokół drobiowy pl
ilość pobrań: 3673
|
2018-07-20 14:50 |
6.29MB |
Chiński protokół drobiowy pl 6.29MB
|
doc |
GB 28050-2011 Ogólne zasady znakowania wartością odżywczą żywności paczkowanej
ilość pobrań: 1995
|
2022-08-26 14:37 |
270KB |
GB 28050-2011 Ogólne zasady znakowania wartością odżywczą żywności paczkowanej 270KB
|
pdf |
Informacja dla producentów i eksporterów o konieczności dokonania rejestracji w chińskim systemie celnym
ilość pobrań: 1757
|
2020-09-22 11:23 |
80.54KB |
Informacja dla producentów i eksporterów o konieczności dokonania rejestracji w chińskim systemie celnym 80.54KB
|
pdf |
CN2016 MoU drób 20.06.2016 EN
ilość pobrań: 770
|
2017-05-22 09:50 |
135.17KB |
CN2016 MoU drób 20.06.2016 EN 135.17KB
|
doc |
GB 7718-2011 Ogólna norma dotycząca etykietowania żywności paczkowanej
ilość pobrań: 1997
|
2022-08-26 14:40 |
169KB |
GB 7718-2011 Ogólna norma dotycząca etykietowania żywności paczkowanej 169KB
|
docx |
GB 13432-2013 Znakowanie paczkowanych produktów spożywczych specjalnego przeznaczenia
ilość pobrań: 964
|
2017-05-22 09:45 |
51.8KB |
GB 13432-2013 Znakowanie paczkowanych produktów spożywczych specjalnego przeznaczenia 51.8KB
|
zip |
GB 2760-2014 Stosowanie dodatków do żywności
ilość pobrań: 988
|
2022-10-27 13:50 |
5.41MB |
GB 2760-2014 Stosowanie dodatków do żywności 5.41MB
|
pdf |
05-GB19302-2010 Fermented Milk
ilość pobrań: 1057
|
2017-05-22 09:41 |
291.44KB |
05-GB19302-2010 Fermented Milk 291.44KB
|
pdf |
04-GB25191-2010 Modified Milk
ilość pobrań: 1073
|
2017-05-22 09:41 |
180.27KB |
04-GB25191-2010 Modified Milk 180.27KB
|
pdf |
03-GB25190-2010 Sterilized Milk
ilość pobrań: 1085
|
2017-05-22 09:41 |
266.78KB |
03-GB25190-2010 Sterilized Milk 266.78KB
|
pdf |
02-GB19645-2010 Pasteurized Milk
ilość pobrań: 971
|
2017-05-22 09:40 |
310.68KB |
02-GB19645-2010 Pasteurized Milk 310.68KB
|
pdf |
01-GB19301-2010 Raw Milk
ilość pobrań: 1103
|
2017-05-22 09:40 |
193.22KB |
01-GB19301-2010 Raw Milk 193.22KB
|
docx |
Zał.1 do wytycznych - drób hodowlany, jaja wylegowe, pisklęta 1-dniowe
ilość pobrań: 745
|
2017-05-22 09:35 |
13.81KB |
Zał.1 do wytycznych - drób hodowlany, jaja wylegowe, pisklęta 1-dniowe 13.81KB
|
pdf |
Wytyczne dotyczące projektu, opracowania, wystawiania i użytkowania ogólnych świadectw urzędowych
ilość pobrań: 1078
|
2017-05-22 09:34 |
150.74KB |
Wytyczne dotyczące projektu, opracowania, wystawiania i użytkowania ogólnych świadectw urzędowych 150.74KB
|
pdf |
Wytyczne dot. przygotowywania przesyłek drobiu hodowlanego, jaj wylęgowych i piskląt 1-dn.
ilość pobrań: 885
|
2017-05-22 09:33 |
1.54MB |
Wytyczne dot. przygotowywania przesyłek drobiu hodowlanego, jaj wylęgowych i piskląt 1-dn. 1.54MB
|
pdf |
Środki zarządzania dla urzedu rejestracji receptury mleka w proszku dla niemowląt i małych dzici
ilość pobrań: 838
|
2017-05-22 09:32 |
149.48KB |
Środki zarządzania dla urzedu rejestracji receptury mleka w proszku dla niemowląt i małych dzici 149.48KB
|
pdf |
Protokół jaja wylęgowe i pisklęta jednodniowe - PL
ilość pobrań: 585
|
2017-05-22 09:31 |
146.04KB |
Protokół jaja wylęgowe i pisklęta jednodniowe - PL 146.04KB
|
pdf |
Protokół jaja wylęgowe i pisklęta jednodniowe - EN
ilość pobrań: 633
|
2017-05-22 09:31 |
131.72KB |
Protokół jaja wylęgowe i pisklęta jednodniowe - EN 131.72KB
|
pdf |
Materiały i Wymagania Dokumentów Zgłoszeniowych Rejestracji Receptury Mleka w Proszku dla Niemowląt (Wersja próbna)
ilość pobrań: 960
|
2017-05-22 09:30 |
656.33KB |
Materiały i Wymagania Dokumentów Zgłoszeniowych Rejestracji Receptury Mleka w Proszku dla Niemowląt (Wersja próbna) 656.33KB
|
pdf |
Interpretacja Materiałów i Wymagań Dokumentów Zgłoszeniowych Rejestracji Receptury Mleka w Proszku dla Niemowląt (Wersja próbna) oraz Kluczowych punktów do Zakładowej Inspekcji
ilość pobrań: 838
|
2017-05-22 09:30 |
556.67KB |
Interpretacja Materiałów i Wymagań Dokumentów Zgłoszeniowych Rejestracji Receptury Mleka w Proszku dla Niemowląt (Wersja próbna) oraz Kluczowych punktów do Zakładowej Inspekcji 556.67KB
|
pdf |
CN2016 MoU drób 20.06.2016 PL
ilość pobrań: 1235
|
2017-05-22 09:23 |
132.81KB |
CN2016 MoU drób 20.06.2016 PL 132.81KB
|