Wyniki wyszukiwania
-
1.
Zmienione procedury wywozu dodatkowych przetworzonych produktów mięsnych i jajecznych z akredytowanych zagranicznych zakładów przetwórczych
Dział: Pliki do pobrania -
2.
Wytyczne FSIS - Walidacja systemów HACCP 2015
Dział: Pliki do pobrania -
3.
Wytyczne FSIS - Pobieranie próbek mikrobiologicznych surowego drobiu 2015
Dział: Pliki do pobrania -
4.
Dyrektywa FSIS 10240.5 wersja 4 - Pobieranie próbek Listeria
Dział: Pliki do pobrania -
5.
Dyrektywa FSIS 10240.4 wersja 4 - Weryfikacja regulacji Listeria
Dział: Pliki do pobrania -
6.
Dyrektywa FSIS 6500.1 wersja 1 NPIS
Dział: Pliki do pobrania -
7.
Dyrektywa FSIS 6100.3 wersja 2 - Badanie przed- i poubojowe drobiu
Dział: Pliki do pobrania -
8.
Dyrektywa FSIS 5100.1 wersja 5 - Ocena bezpieczeństwa
Dział: Pliki do pobrania -
9.
Przewodnik INVIMA, procedura ubiegania się o licencję importową za pośrednictwem Punktu Pojedynczego Kontaktu ds. Handlu Zagranicznego VUCE
Dział: Pliki do pobrania -
10.
Import siary bydlęcej - wytyczne INVIMA
Dział: Pliki do pobrania