Wyniki wyszukiwania
-
41.
Wytyczne FSIS - wymagania dla produktów RTE fermentowanych, suszonych, peklowanych solą
Dział: Pliki do pobrania -
42.
SPIWET - dobrostan wylęgarnia drobiu
Dział: Pliki do pobrania -
43.
SPIWET - dobrostan kura domowa
Dział: Pliki do pobrania -
44.
Wytyczne Głównego Lekarza Weterynarii dla organów Inspekcji Weterynaryjnej w sprawie zasad postępowania przy realizacji nadzoru nad wyznaczaniem okresu przydatności do spożycia dla środków spożywczych wykonywanymi przez podmioty produkujące żywność pochodzenia zwierzęcego w zakresie jej bezpieczeństwa - 4 marca 2024 r.
Dział: Pliki do pobrania -
45.
SPIWET - uśmiercanie zwierzęta futerkowe.docx
Dział: Pliki do pobrania -
46.
SPIWET - gospodarstwo warunki weterynaryjne.docx
Dział: Pliki do pobrania -
47.
SPIWET - gospodarstwo dobrostan zwierząt.docx
Dział: Pliki do pobrania -
48.
Świadectwo weterynaryjne na przywóz do Bośni i Hercegowiny zwierząt akwakultury do celów hodowlanych, do obszarów umieszczenia, do łowisk typu „wpuść i złów” oraz otwartych obiektów, w których utrzymuje się zwierzęta ozdobne
Dział: Pliki do pobrania -
49.
Jak wypełniać EHC przeznaczone na rynek GB
Dział: Pliki do pobrania -
50.
UK pytania 29.04.2024_popr_CLP.pdf
Dział: Pliki do pobrania