Wyniki wyszukiwania
-
111.
Wytyczne FSIS dotyczące zwalczania Campylobacter w surowym mięsie drobiowym - czerwiec 2021 r.
Dział: Pliki do pobrania -
112.
Wytyczne FSIS dotyczące stabilizacji produktów mięsnych i drobiowych (Zmieniony Załącznik B) - grudzień 2021 r
Dział: Pliki do pobrania -
113.
Wytyczne FSIS dotyczące zgodności z przepisami dla wody zatrzymanej
Dział: Pliki do pobrania -
114.
Ogólny model HACCP dla uboju drobiu wg FSIS
Dział: Pliki do pobrania -
115.
Dyrektywa FSIS 10250.2 - Standardy wydajności: Program weryfikacji Salmonella w surowych produktach drobiowych
Dział: Pliki do pobrania -
116.
Dyrektywa FSIS 6700.1 - Woda zatrzymana w surowym mięsie i produktach drobiowych
Dział: Pliki do pobrania -
117.
Weterynaryjne świadectwo zdrowia dla koni eksportowanych z Polski do Izraela
Dział: Pliki do pobrania -
118.
Izrael - wymagania dla jaj konsumpcyjnych
Dział: Pliki do pobrania -
119.
Świadectwo zdrowia dla jaj konsumpcyjnych wywożonych do Izraela
Dział: Pliki do pobrania -
120.
Świadectwo zdrowia dla jaj przemysłowych wywożonych do Izraela
Dział: Pliki do pobrania