Chiny

 

Lista polskich zakładów mleczarskich i rybnych posiadających uprawnienia eksportowe na wskazany rynek, zawierająca przypisane im tzw. „numery rejestracyjne w Chinach” (ang. registration number in China)

 Ww. lista zamieszczona jest pod adresem: ciferquery.singlewindow.cn

 W celu odnalezienia pod ww. linkiem kompletnej listy polskich zakładów mleczarskich lub rybnych uprawnionych do eksportu na rynek Chin, należy w pozycji „COUNTRY(REGION)” wpisać numer „POL” oraz dodatkowo w pozycji „CATEGORY” wpisać, odpowiednio:

- „17” - w przypadku zakładów mleczarskich,
- „18” - w przypadku zakładów rybnych.

 Natomiast w celu odnalezienia danych konkretnego zakładu na liście pod ww. linkiem, należy wpisać jego weterynaryjny numer identyfikacyjny w pozycji „OVERSEAS REG. NO.”

 

Wykazy zakładów zatwierdzonych do eksportu, prowadzone przez stronę chińską:

 

Lista polskich zakładów posiadających zezwolenie na wywóz swoich produktów do Chińskiej Republiki Ludowej publikowana jest na stronie internetowej chińskiego General Administration of Customs (GACC).

  • W celu uzyskania listy polskich zakładów mleczarskich, które mogą eksportować do Chin asortyment mleczny (z wyłączeniem odżywek dla niemowląt) należy wybrać  stronę chińskiego GACC, wybrać sekcję 进口乳品境外生产企业注册名单 (Lista zarejestrowanych zagranicznych producentów importowanych produktów mlecznych), następnie w sekcji 乳制品(婴幼儿配方乳品除外) (Produkty mleczne (z wyłączeniem odżywek dla niemowląt)) w dziale 欧洲 (Europa) wybrać plik (Polska)
  • W celu uzyskania listy polskich zakładów, które mogą eksportować do Chin odżywki dla niemowląt na bazie mleka należy wybrać  stronę chińskiego GACC, wybrać sekcję 进口乳品境外生产企业注册名单 (Lista zarejestrowanych zagranicznych producentów importowanych produktów mlecznych), następnie w sekcji 婴儿配方乳品 (Odżywki dla niemowląt) w dziale 欧洲 (Europa) wybrać plik 波兰 (Polska)
  • W celu uzyskania listy polskich zakładów rybnych, które mogą eksportować do Chin produkty rybołówstwa należy wybrać stronę chińskiego GACC, po lewej stronie ekranu w sekcji 进口食品境外生产企业注册信息 (Informacje nt. rejestracji zagranicznych firm wytwarzających żywność) wybrać podsekcję 进口水产品境外生产企业注册名单 (Lista zarejestrowanych zagranicznych producentów importowanych produktów rybołówstwa), następnie w dziale 欧洲 (Europa) wybrać plik 波兰 (Polska)
  • W celu uzyskania listy polskich zakładów drobiowych, które mogą eksportować do Chin produkty drobiowe należy wybrać stronę chińskiego GACC, po lewej stronie ekranu w sekcji 进口食品境外生产企业注册信息 (Informacje nt. rejestracji zagranicznych firm wytwarzających żywność) wybrać podsekcję 进口肉类境外生产企业注册名单 (Lista zarejestrowanych zagranicznych producentów importowanego mięsa), następnie w dziale 欧洲 (Europa) wybrać plik (Polska).
kategoria: Chiny - świadectwa zdrowia [4]
Format Nazwa pliku Data publikacji Rozmiar Pobierz
pdf Świadectwo dla mięsa i produktów mięsnych przeznaczonych do eksportu do ChRL
ilość pobrań: 2656
2018-09-25 16:02 184.22KB Świadectwo dla mięsa i produktów mięsnych przeznaczonych do eksportu do ChRL 184.22KB
pdf Świadectwo zdrowia dla produktów rybołówstwa przeznaczonych do eksportu do Chińskiej Republiki Ludowej
ilość pobrań: 1509
2017-05-22 09:09 289.74KB Świadectwo zdrowia dla produktów rybołówstwa przeznaczonych do eksportu do Chińskiej Republiki Ludowej 289.74KB
pdf Świadectwo zdrowia na mleko i produkty mleczne wysyłane do Chińskiej Republiki Ludowej
ilość pobrań: 2606
2017-05-22 09:09 117.29KB Świadectwo zdrowia na mleko i produkty mleczne wysyłane do Chińskiej Republiki Ludowej 117.29KB
pdf Załącznik do Świadectwa zdrowia dla mięsa i produktów mięsnych przeznaczonych do eksportu do Chińskiej Republiki Ludowej
ilość pobrań: 979
2019-04-17 09:06 491.36KB Załącznik do Świadectwa zdrowia dla mięsa i produktów mięsnych przeznaczonych do eksportu do Chińskiej Republiki Ludowej 491.36KB
kategoria: Chiny - wymagania weterynaryjne [91]
Format Nazwa pliku Data publikacji Rozmiar Pobierz
zip Procedura rejestracji zagranicznych przedsiębiorstw zainteresowanych eksportem asortymentów mlecznych oraz rybnych do Chińskiej Republiki Ludowej (ChRL)
ilość pobrań: 279
2023-10-16 14:49 4.17MB Procedura rejestracji zagranicznych przedsiębiorstw zainteresowanych eksportem asortymentów mlecznych oraz rybnych do Chińskiej Republiki Ludowej (ChRL) 4.17MB
zip Protokół dla wołowiny
ilość pobrań: 361
2023-07-26 09:03 27.02MB Protokół dla wołowiny 27.02MB
zip GB 2763-2021 Najwyższe dopuszczalne poziomy pestycydów w żywności
ilość pobrań: 153
2023-05-08 08:37 9.36MB GB 2763-2021 Najwyższe dopuszczalne poziomy pestycydów w żywności 9.36MB
zip GB 2762-2022 Najwyższe dopuszczalne poziomy zanieczyszczeń w żywności
ilość pobrań: 216
2023-05-08 08:00 1.04MB GB 2762-2022 Najwyższe dopuszczalne poziomy zanieczyszczeń w żywności 1.04MB
zip GB 10767-2021 Preparaty dla małych dzieci
ilość pobrań: 97
2023-03-20 11:56 1.85MB GB 10767-2021 Preparaty dla małych dzieci 1.85MB
zip GB 10766-2021 Preparaty dla starszych niemowląt
ilość pobrań: 108
2023-03-20 11:57 2.91MB GB 10766-2021 Preparaty dla starszych niemowląt 2.91MB
zip GB 10765-2021 Preparaty dla niemowląt
ilość pobrań: 112
2023-03-20 11:57 3MB GB 10765-2021 Preparaty dla niemowląt 3MB
zip GB 5749-2022 Normy sanitarne dotyczące wody pitnej
ilość pobrań: 234
2023-03-20 11:23 4.01MB GB 5749-2022 Normy sanitarne dotyczące wody pitnej 4.01MB
pdf Lista szczepów bakterii, które mogą być stosowane w żywności (Nadzór Urzędu Zdrowia [2010] nr 65)
ilość pobrań: 238
2023-01-04 16:15 242.81KB Lista szczepów bakterii, które mogą być stosowane w żywności (Nadzór Urzędu Zdrowia [2010] nr 65) 242.81KB
zip NY/T 939-2016 Identyfikacja mleka rekonstytuowanego w mleku pasteryzowanym i UHT
ilość pobrań: 122
2023-01-04 16:13 2.54MB NY/T 939-2016 Identyfikacja mleka rekonstytuowanego w mleku pasteryzowanym i UHT 2.54MB
zip GB 13102-2022 Skoncentrowane produkty mleczne
ilość pobrań: 116
2023-01-04 15:55 291.48KB GB 13102-2022 Skoncentrowane produkty mleczne 291.48KB
zip GB 14880-2012 Stosowanie środków wzbogacających żywność
ilość pobrań: 101
2022-12-07 11:48 0.98MB GB 14880-2012 Stosowanie środków wzbogacających żywność 0.98MB
zip GB 25192-2022 Sery przetworzone i produkty serowe
ilość pobrań: 132
2022-12-06 08:56 856.78KB GB 25192-2022 Sery przetworzone i produkty serowe 856.78KB
zip GB 19646-2010 Śmietana, masło i bezwodny tłuszcz mleczny
ilość pobrań: 110
2022-12-06 08:55 237.43KB GB 19646-2010 Śmietana, masło i bezwodny tłuszcz mleczny 237.43KB
zip GB 19644-2010 Mleko w proszku
ilość pobrań: 188
2022-12-06 08:53 184.4KB GB 19644-2010 Mleko w proszku 184.4KB
zip GB 11674-2010 Serwatka w proszku i białko serwatkowe w proszku
ilość pobrań: 207
2022-12-06 08:51 162.45KB GB 11674-2010 Serwatka w proszku i białko serwatkowe w proszku 162.45KB
zip GB 5420-2021 Sery
ilość pobrań: 135
2022-12-06 08:50 393.56KB GB 5420-2021 Sery 393.56KB
zip GB 4789.26-2013 Badanie mikrobiologiczne żywności - Badanie sterylności komercyjnej
ilość pobrań: 201
2022-12-06 08:49 753.79KB GB 4789.26-2013 Badanie mikrobiologiczne żywności - Badanie sterylności komercyjnej 753.79KB
pdf Zarządzenie nr 77 z 2005 r. - Środki dotyczące ponownej kontroli towarów importowanych i eksportowanych
ilość pobrań: 198
2022-12-06 09:13 56.42KB Zarządzenie nr 77 z 2005 r. - Środki dotyczące ponownej kontroli towarów importowanych i eksportowanych 56.42KB
pdf Zarządzenie nr 49 z 2006 r. - Ustawa ChRL w sprawie jakości i bezpieczeństwa produktów rolnych
ilość pobrań: 283
2022-12-06 09:11 85.13KB Zarządzenie nr 49 z 2006 r. - Ustawa ChRL w sprawie jakości i bezpieczeństwa produktów rolnych 85.13KB
pdf Środki dotyczące gospodarki pszczelarskiej (próbne)
ilość pobrań: 266
2022-12-06 08:58 65.92KB Środki dotyczące gospodarki pszczelarskiej (próbne) 65.92KB
pdf Przepisy dotyczące administrowania lekami weterynaryjnymi
ilość pobrań: 368
2022-12-06 08:59 139.11KB Przepisy dotyczące administrowania lekami weterynaryjnymi 139.11KB
pdf Ogłoszenie nr 55 z 2012 r. w sprawie opublikowania przepisów administracyjnych dotyczących zgłaszania importerów i eksporterów importowanych produktów spożywczych oraz przepisów administracyjnych w sprawie rejestracji importu i wprowadzania do obrotu produktów spożywczych
ilość pobrań: 287
2022-12-06 09:08 103.71KB Ogłoszenie nr 55 z 2012 r. w sprawie opublikowania przepisów administracyjnych dotyczących zgłaszania importerów i eksporterów importowanych produktów spożywczych oraz przepisów administracyjnych w sprawie rejestracji importu i wprowadzania do obrotu produktów spożywczych 103.71KB
pdf GB 14963-2011 Miód
ilość pobrań: 407
2022-12-06 09:00 118.54KB GB 14963-2011 Miód 118.54KB
zip Dokumenty do rejestracji zakładów sektora pszczelarskiego w systemie CIFER
ilość pobrań: 138
2022-12-06 09:00 100.79KB Dokumenty do rejestracji zakładów sektora pszczelarskiego w systemie CIFER 100.79KB
pdf Dekret nr 503 z 2007 r. - Przepisy szczególne Rady Państwowej w sprawie wzmocnienia nadzoru i kontroli żywności i innych produktów
ilość pobrań: 253
2022-12-06 09:05 86.18KB Dekret nr 503 z 2007 r. - Przepisy szczególne Rady Państwowej w sprawie wzmocnienia nadzoru i kontroli żywności i innych produktów 86.18KB
pdf Ogłoszenie nr 149 z 2012 r. o katalogu odmian surowców spożywczych przeznaczonych na eksport
ilość pobrań: 262
2022-12-06 09:03 18.45KB Ogłoszenie nr 149 z 2012 r. o katalogu odmian surowców spożywczych przeznaczonych na eksport 18.45KB
zip Ustawa Chińskiej Republiki Ludowej o bezpieczeństwie żywności (zmiana z 2021 r.)
ilość pobrań: 257
2022-10-28 14:40 1.38MB Ustawa Chińskiej Republiki Ludowej o bezpieczeństwie żywności (zmiana z 2021 r.) 1.38MB
zip GB 2761-2017 Najwyższe dopuszczalne poziomy mykotoksyn w żywności
ilość pobrań: 242
2022-09-20 18:11 1.1MB GB 2761-2017 Najwyższe dopuszczalne poziomy mykotoksyn w żywności 1.1MB
zip GB 20941-2016 Praktyka higieniczna stosowana przy produktach wodnych
ilość pobrań: 158
2022-09-20 12:46 755.79KB GB 20941-2016 Praktyka higieniczna stosowana przy produktach wodnych 755.79KB
zip GB 10136-2015 Produkty wodne pochodzenia zwierzęcego
ilość pobrań: 180
2022-09-15 12:52 606KB GB 10136-2015 Produkty wodne pochodzenia zwierzęcego 606KB
zip GB 2733-2015 Świeże, mrożone produkty wodne pochodzenia zwierzęcego
ilość pobrań: 128
2022-09-14 12:58 711.33KB GB 2733-2015 Świeże, mrożone produkty wodne pochodzenia zwierzęcego 711.33KB
zip GB 10133-2014 Przyprawy z produktów wodnych
ilość pobrań: 139
2022-09-14 12:54 776.88KB GB 10133-2014 Przyprawy z produktów wodnych 776.88KB
zip GB 19643-2016 Algi i produkty z alg
ilość pobrań: 112
2022-09-14 12:51 525.66KB GB 19643-2016 Algi i produkty z alg 525.66KB
zip GB 31602-2015 Suszone strzykwy
ilość pobrań: 126
2022-09-14 12:47 663.16KB GB 31602-2015 Suszone strzykwy 663.16KB
zip GB 29921-2021 Limity mikroorganizmów patogennych w pakowanej żywności
ilość pobrań: 254
2022-09-14 12:42 854.14KB GB 29921-2021 Limity mikroorganizmów patogennych w pakowanej żywności 854.14KB
zip Przepisy dotyczące wdrażania ustawy o bezpieczeństwie żywności Chińskiej Republiki Ludowej
ilość pobrań: 211
2022-09-14 12:35 612.78KB Przepisy dotyczące wdrażania ustawy o bezpieczeństwie żywności Chińskiej Republiki Ludowej 612.78KB
zip Szczegółowe zasady zatwierdzania i badania produkcji mleka modyfikowanego w proszku dla niemowląt i młodszych dzieci
ilość pobrań: 74
2022-09-08 12:45 712.9KB Szczegółowe zasady zatwierdzania i badania produkcji mleka modyfikowanego w proszku dla niemowląt i młodszych dzieci 712.9KB
zip GB 2762-2017 Najwyższe dopuszczalne poziomy zanieczyszczeń w żywności
ilość pobrań: 326
2022-08-31 11:13 909.71KB GB 2762-2017 Najwyższe dopuszczalne poziomy zanieczyszczeń w żywności 909.71KB
7z Instrukcja obsługi systemu CIFER Single Window
ilość pobrań: 751
2022-08-31 11:08 3.77MB Instrukcja obsługi systemu CIFER Single Window 3.77MB
zip GB 14881-2013 Ogólna praktyka higieniczna w produkcji żywności
ilość pobrań: 380
2022-08-26 13:29 435.64KB GB 14881-2013 Ogólna praktyka higieniczna w produkcji żywności 435.64KB
pdf GB 25596-2010_Ogólne wytyczne dotyczące preparatów spożywczych do specjalnych celów medycznych dla niemowląt (FSMP)
ilość pobrań: 255
2022-08-24 12:55 352.68KB GB 25596-2010_Ogólne wytyczne dotyczące preparatów spożywczych do specjalnych celów medycznych dla niemowląt (FSMP) 352.68KB
docx Zarządzenie GACC nr 249: „Zasady zarządzania bezpieczeństwem importu i eksportu żywności Chińskiej Republiki Ludowej”
ilość pobrań: 1012
2021-11-22 15:11 34.08KB Zarządzenie GACC nr 249: „Zasady zarządzania bezpieczeństwem importu i eksportu żywności Chińskiej Republiki Ludowej” 34.08KB
docx Zarządzenie GACC nr 248: „Zarządzenie Chińskiej Republiki Ludowej w sprawie zasad rejestracji zagranicznych przedsiębiorstw produkcyjnych żywności importowanej oraz zarządzania tymże”
ilość pobrań: 1076
2021-11-22 15:10 21.63KB Zarządzenie GACC nr 248: „Zarządzenie Chińskiej Republiki Ludowej w sprawie zasad rejestracji zagranicznych przedsiębiorstw produkcyjnych żywności importowanej oraz zarządzania tymże” 21.63KB
pdf Rozporządzenie Ministerstwa Rolnictwa Chińskiej Republiki Ludowej nr 250 z dnia 27 grudnia 2019 r. w sprawie listy leków i innych substancji zabronionych do stosowania u zwierząt (tłumaczenie wykonane przez Polską Izbę Mleka w ramach zadania „Tłumaczenia na potrzeby branży mleczarskiej” sfinansowanego z Funduszu Promocji Mleka)
ilość pobrań: 417
2020-12-22 09:59 233.79KB Rozporządzenie Ministerstwa Rolnictwa Chińskiej Republiki Ludowej nr 250 z dnia 27 grudnia 2019 r. w sprawie listy leków i innych substancji zabronionych do stosowania u zwierząt (tłumaczenie wykonane przez Polską Izbę Mleka w ramach zadania „Tłumaczenia na potrzeby branży mleczarskiej” sfinansowanego z Funduszu Promocji Mleka) 233.79KB
pdf Tymczasowa norma dla permeatu mlecznego w proszku
ilość pobrań: 1452
2020-06-08 13:29 168.08KB Tymczasowa norma dla permeatu mlecznego w proszku 168.08KB
zip GB/T 27341-2009 HACCP - Ogólne wymagania dla zakładów przetwórstwa spożywczego
ilość pobrań: 1930
2022-08-26 13:39 743.3KB GB/T 27341-2009 HACCP - Ogólne wymagania dla zakładów przetwórstwa spożywczego 743.3KB
docx GB 12694-2016 Standardy higieny w odniesieniu do uboju i przetwórstwa bydła, trzody chlewnej i drobiu
ilość pobrań: 1522
2022-08-26 14:32 28.82KB GB 12694-2016 Standardy higieny w odniesieniu do uboju i przetwórstwa bydła, trzody chlewnej i drobiu 28.82KB
pdf Dokument samokontroli EN
ilość pobrań: 1441
2019-09-11 12:43 365.87KB Dokument samokontroli EN 365.87KB
pdf Dokument samokontroli PL
ilość pobrań: 1362
2019-09-11 12:42 402.69KB Dokument samokontroli PL 402.69KB
pdf Chiński protokół drobiowy en
ilość pobrań: 1656
2018-07-20 14:52 5.37MB Chiński protokół drobiowy en 5.37MB
pdf Zasady prowadzenia inspekcji i kwarantanny importowanych produktów mięsnych
ilość pobrań: 978
2017-05-22 11:48 82.18KB Zasady prowadzenia inspekcji i kwarantanny importowanych produktów mięsnych 82.18KB
pdf Ustawa ChRL o inspekcji produktów importowanych i eksportowanych
ilość pobrań: 764
2017-05-22 11:47 69.76KB Ustawa ChRL o inspekcji produktów importowanych i eksportowanych 69.76KB
pdf Ustawa ChRL o inspekcji i kwarantannie importowanych i eksportowanych zwierząt i roślin
ilość pobrań: 684
2017-05-22 11:46 101.14KB Ustawa ChRL o inspekcji i kwarantannie importowanych i eksportowanych zwierząt i roślin 101.14KB
pdf Szczegółowe przepisy dotyczące zarządzania słabymi wynikami towarów importowanych
ilość pobrań: 540
2017-05-22 11:45 136.14KB Szczegółowe przepisy dotyczące zarządzania słabymi wynikami towarów importowanych 136.14KB
pdf Środek administracyjny - zakres kontroli kwarantanny - nadzoru nad importem - eksp przetw mlecz
ilość pobrań: 1077
2017-05-22 11:42 473.74KB Środek administracyjny - zakres kontroli kwarantanny - nadzoru nad importem - eksp przetw mlecz 473.74KB
rtf Schemat procedury zatwierdzania zakładu zainteresowanego wysyłką mięsa drobiowego lub wieprzowego i ich produktów na rynek chiński
ilość pobrań: 1255
2017-05-22 11:40 9.46KB Schemat procedury zatwierdzania zakładu zainteresowanego wysyłką mięsa drobiowego lub wieprzowego i ich produktów na rynek chiński 9.46KB
pdf Rozporządzenie w sprawie rejestracji obcych zakładów zamierzających eksportować produkty spożywcze do Chin
ilość pobrań: 1053
2017-05-22 11:36 62.11KB Rozporządzenie w sprawie rejestracji obcych zakładów zamierzających eksportować produkty spożywcze do Chin 62.11KB
pdf Protokół mleko ostateczny pl
ilość pobrań: 1096
2017-05-22 11:35 403.02KB Protokół mleko ostateczny pl 403.02KB
pdf Procedura - łapy PL-EN 18.04.2013
ilość pobrań: 1481
2017-05-22 11:32 1.45MB Procedura - łapy PL-EN 18.04.2013 1.45MB
pdf Procedura - lotki PL-EN 18.04.2013
ilość pobrań: 880
2017-05-22 11:31 1.47MB Procedura - lotki PL-EN 18.04.2013 1.47MB
pdf Ogłoszenie - sprawa wdrożenia środ nadzoru - zarzadz kontr - kwarantanny import - eksport przetw mlecz
ilość pobrań: 729
2017-05-22 11:43 256.76KB Ogłoszenie - sprawa wdrożenia środ nadzoru - zarzadz kontr - kwarantanny import - eksport przetw mlecz 256.76KB
zip GB 14882-94 Stężenia graniczne substancji promieniotwórczych w żywności
ilość pobrań: 905
2022-08-26 13:57 451.72KB GB 14882-94 Stężenia graniczne substancji promieniotwórczych w żywności 451.72KB
pdf Metoda prowadzenia kontroli jakości i kwarantanny wwozu i wywozu produktów mięsnych - CNCA
ilość pobrań: 835
2017-05-22 11:25 83.02KB Metoda prowadzenia kontroli jakości i kwarantanny wwozu i wywozu produktów mięsnych - CNCA 83.02KB
pdf GB12693-2010 - dobra praktyka produkcyjna produktów mlecznych
ilość pobrań: 2341
2017-05-22 11:22 147.32KB GB12693-2010 - dobra praktyka produkcyjna produktów mlecznych 147.32KB
pdf GB 23790-2010 Dobra Praktyka Produkcyjna dla Preparatów Mlecznych w Proszku Przeznaczonych dla Niemowląt i Małych Dzieci
ilość pobrań: 1490
2017-05-22 11:21 246.62KB GB 23790-2010 Dobra Praktyka Produkcyjna dla Preparatów Mlecznych w Proszku Przeznaczonych dla Niemowląt i Małych Dzieci 246.62KB
pdf GB31650-2019 - Dopuszczalne poziomy pozostałości leków (tłumaczenie wykonane przez Polską Izbę Mleka w ramach zadania „Tłumaczenia na potrzeby branży mleczarskiej” sfinansowanego z Funduszu Promocji Mleka)
ilość pobrań: 4348
2020-12-22 09:55 1.17MB GB31650-2019 - Dopuszczalne poziomy pozostałości leków (tłumaczenie wykonane przez Polską Izbę Mleka w ramach zadania „Tłumaczenia na potrzeby branży mleczarskiej” sfinansowanego z Funduszu Promocji Mleka) 1.17MB
pdf Chiński protokół wieprzowina pl
ilość pobrań: 933
2017-05-22 11:17 1.51MB Chiński protokół wieprzowina pl 1.51MB
pdf Chiński protokół drobiowy pl
ilość pobrań: 3266
2018-07-20 14:50 6.29MB Chiński protokół drobiowy pl 6.29MB
pdf Załącznik do procedury ULW Chiny
ilość pobrań: 1151
2017-05-22 09:58 36.02KB Załącznik do procedury ULW Chiny 36.02KB
pdf Procedura przekazywania aktualizacji ULW - mięso wieprzowe drobiowe jelita Chiny
ilość pobrań: 975
2017-05-22 09:55 1.09MB Procedura przekazywania aktualizacji ULW - mięso wieprzowe drobiowe jelita Chiny 1.09MB
doc GB 28050-2011 Ogólne zasady znakowania wartością odżywczą żywności paczkowanej
ilość pobrań: 1666
2022-08-26 14:37 270KB GB 28050-2011 Ogólne zasady znakowania wartością odżywczą żywności paczkowanej 270KB
pdf Informacja dla producentów i eksporterów o konieczności dokonania rejestracji w chińskim systemie celnym
ilość pobrań: 1616
2020-09-22 11:23 80.54KB Informacja dla producentów i eksporterów o konieczności dokonania rejestracji w chińskim systemie celnym 80.54KB
pdf CN2016 MoU drób 20.06.2016 EN
ilość pobrań: 652
2017-05-22 09:50 135.17KB CN2016 MoU drób 20.06.2016 EN 135.17KB
doc GB 7718-2011 Ogólna norma dotycząca etykietowania żywności paczkowanej
ilość pobrań: 1242
2022-08-26 14:40 169KB GB 7718-2011 Ogólna norma dotycząca etykietowania żywności paczkowanej 169KB
docx GB 13432-2013 Znakowanie paczkowanych produktów spożywczych specjalnego przeznaczenia
ilość pobrań: 827
2017-05-22 09:45 51.8KB GB 13432-2013 Znakowanie paczkowanych produktów spożywczych specjalnego przeznaczenia 51.8KB
zip GB 2760-2014 Stosowanie dodatków do żywności
ilość pobrań: 902
2022-10-27 13:50 5.41MB GB 2760-2014 Stosowanie dodatków do żywności 5.41MB
pdf 05-GB19302-2010 Fermented Milk
ilość pobrań: 902
2017-05-22 09:41 291.44KB 05-GB19302-2010 Fermented Milk 291.44KB
pdf 04-GB25191-2010 Modified Milk
ilość pobrań: 883
2017-05-22 09:41 180.27KB 04-GB25191-2010 Modified Milk 180.27KB
pdf 03-GB25190-2010 Sterilized Milk
ilość pobrań: 967
2017-05-22 09:41 266.78KB 03-GB25190-2010 Sterilized Milk 266.78KB
pdf 02-GB19645-2010 Pasteurized Milk
ilość pobrań: 845
2017-05-22 09:40 310.68KB 02-GB19645-2010 Pasteurized Milk 310.68KB
pdf 01-GB19301-2010 Raw Milk
ilość pobrań: 958
2017-05-22 09:40 193.22KB 01-GB19301-2010 Raw Milk 193.22KB
docx Zał.1 do wytycznych - drób hodowlany, jaja wylegowe, pisklęta 1-dniowe
ilość pobrań: 659
2017-05-22 09:35 13.81KB Zał.1 do wytycznych - drób hodowlany, jaja wylegowe, pisklęta 1-dniowe 13.81KB
pdf Wytyczne dotyczące projektu, opracowania, wystawiania i użytkowania ogólnych świadectw urzędowych
ilość pobrań: 944
2017-05-22 09:34 150.74KB Wytyczne dotyczące projektu, opracowania, wystawiania i użytkowania ogólnych świadectw urzędowych 150.74KB
pdf Wytyczne dot. przygotowywania przesyłek drobiu hodowlanego, jaj wylęgowych i piskląt 1-dn.
ilość pobrań: 730
2017-05-22 09:33 1.54MB Wytyczne dot. przygotowywania przesyłek drobiu hodowlanego, jaj wylęgowych i piskląt 1-dn. 1.54MB
pdf Środki zarządzania dla urzedu rejestracji receptury mleka w proszku dla niemowląt i małych dzici
ilość pobrań: 714
2017-05-22 09:32 149.48KB Środki zarządzania dla urzedu rejestracji receptury mleka w proszku dla niemowląt i małych dzici 149.48KB
pdf Protokół jaja wylęgowe i pisklęta jednodniowe - PL
ilość pobrań: 504
2017-05-22 09:31 146.04KB Protokół jaja wylęgowe i pisklęta jednodniowe - PL 146.04KB
pdf Protokół jaja wylęgowe i pisklęta jednodniowe - EN
ilość pobrań: 558
2017-05-22 09:31 131.72KB Protokół jaja wylęgowe i pisklęta jednodniowe - EN 131.72KB
pdf Materiały i Wymagania Dokumentów Zgłoszeniowych Rejestracji Receptury Mleka w Proszku dla Niemowląt (Wersja próbna)
ilość pobrań: 778
2017-05-22 09:30 656.33KB Materiały i Wymagania Dokumentów Zgłoszeniowych Rejestracji Receptury Mleka w Proszku dla Niemowląt (Wersja próbna) 656.33KB
pdf Interpretacja Materiałów i Wymagań Dokumentów Zgłoszeniowych Rejestracji Receptury Mleka w Proszku dla Niemowląt (Wersja próbna) oraz Kluczowych punktów do Zakładowej Inspekcji
ilość pobrań: 726
2017-05-22 09:30 556.67KB Interpretacja Materiałów i Wymagań Dokumentów Zgłoszeniowych Rejestracji Receptury Mleka w Proszku dla Niemowląt (Wersja próbna) oraz Kluczowych punktów do Zakładowej Inspekcji 556.67KB
pdf CN2016 MoU drób 20.06.2016 PL
ilość pobrań: 1072
2017-05-22 09:23 132.81KB CN2016 MoU drób 20.06.2016 PL 132.81KB
do góry 2
Fundusze Europejskie. Unia Europejska