Wspólnotowe wytyczne dobrej praktyki higieny oraz stosowania zasad HACCP
Format | Nazwa pliku | Data publikacji | Rozmiar | Pobierz |
---|---|---|---|---|
Wytyczne dotyczące sera jako surowca w produkcji środków spożywczych
ilość pobrań: 8488
|
2018-03-22 14:00 | 1MB | Wytyczne dotyczące sera jako surowca w produkcji środków spożywczych 1MB | |
Europejskie wytyczne dotyczące zgodnej z zasadami higieny produkcji serów topionych
ilość pobrań: 9199
|
2018-03-22 13:59 | 1.77MB | Europejskie wytyczne dotyczące zgodnej z zasadami higieny produkcji serów topionych 1.77MB |
Dokumenty źródłowe w wersji anglojęzycznej:
- Wytyczne dotyczące sera jako surowca w produkcji środków spożywczych: biosafety_fh_guidance_cheese_raw_material_manufacture_products_en.pdf
- Europejskie wytyczne dotyczące zgodnej z zasadami higieny produkcji serów topionych: biosafety_fh_guide_manuf_process_cheese_en.pdf